Ajattelin kokeilla vähän uutta fonttia, koska toi entinen alkaa olla jo aika paljon kulutettu :). Noh... Huomenna siis tulee se tartu mikkiin, ja ylihuomenna Tampereelle koiranäyttelyyn. Olin just Sunnuntainakohan se oli meidän koululla nelosluokka ja Mahla ry järjesti match show:n, niin sielläkin oli sitten pakko käväistä!

Maanantaina enkun sanis, tiistaina saksankoe, keskiviikkona enkunsanis, torstaina hissankoe ja perjantaina toivottavasti ei ole mitään! Matikanopettaja kumminki taas pitää jonku pistarin perjantaina ^_^'.

Ratsastuksen osalta sujuu hyvin, mutta tiistaina en saanut kyytiä tallille ja harmittaa, kun olisin silloin mennyt Rapsulla (Golden Rawel, ruuna, n. 169cm, ikä oli kai jotain n.18-v. elikkäs vanha pappa! Rotu oli kai perus pv. nuorenpana kisannut kenttää. Jne...) Rapsulla olisi juu ollut kiva mennä, koska se on yksi minun suurimmista lemppareistani! Mutta ei hevosista tällä kertaa enenpää!

Mutta karkkilakko loppui siis 1.3.2009! 2kk olin ilman karkkia! No ei se niin hirveää ole miltä kuulostaa :). Alussa oli aika rankkaa, mutta päättäväisyydellä, kun päättää ettei ota sitä karkkia niin selviää, kun alun vaikeuksista on päässyt ei karkkia tee edes mieli vaikka joku söisi nenän edessä karkkia! No kaikilla se ei välttämättä ole yhtä helppoa, mutta mulla se meni tolleen :).

Bye bye!

Ampss